Jefimova vil til Rio

Julija Jefimova har snakka ut for første gong sidan ho blei tatt i doping.

- Jeg benekter kategorisk alle anklager om doping, seier Jefimova til statlig russisk TV ifølge NBC Sports.

- På nåverende tidspunkt forbereder vi en høring om saken min. Vi ønsker å få tiltalen forkast, og å bevise at jeg ikke brøt noen antidoping-regler. Jeg fortsetter å trene med håpet om å konkurrere i OL i Rio.

Jefimova har som kjent vore utestengt for doping også tidlegare.

- Jeg gikk glipp av ett og et halvt år på grunn av min egen dumhet. Siden da passer jeg veldig godt på hva som kommer inn i kroppen min, og jeg gir en garanti at alle medisiner jeg har tatt, eller tar, er tillat.

Hun innrømmer å ha tatt meldonium før det ble forbudt av "uspesifiserte medisinske årsaker", men sluttet med det da det ble forbudt 1. januar. Grunnen til at hun ble tatt kan vere at det kan ta flere måneder å kvittefor kropen å kvitte seg helt med stoffet, ifølge Meldoniums latviske produsent.

Som et sidespor kan det nevnes at salget av Meldonium har eksplodert etter alle dei positive dopingprøvene... Verden vil bedras.

Ruta Meilutytes trenar Jon Rudd har ikke lagt skjul på hva han mener om den positive dopingprøven til en av hans svømmeres sterkeste konkurrenter. Skuffende, og svømmesporten trenger en opprydning, sier briten.

Hør podcasten med TalkSport-journalisten Bob Ballard.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

Seneste kommentarer

  • X-Glide » Henrik til finale:  ”Markus Lies gamle pers var faktisk på 25,77 fra NM Lang i fjor. Han perset altså..”

  • Kjell Eirik » Henrik til finale:  ”7:47,61 og ikke 8 ”

  • A » VM dag 1:  ”God start, slår han Gard Kvales norske rekord (1.48,57) i forsøket i morgen, er ..”

  • Aleksander » Brasils VM-lag:  ”VM i Kazan?! Hvor har dere i simma.nu vært de siste to årene?”

  • Anonym » Lotte Friis legger opp:  ”Hun har to VM gull men ikke to OL gull...”

Seneste nyheter