simma_logga_2017

Forsøk 4: Gyurta ute!

Huhei, korleis desse OL-dagane går! Fire forsøksøvingar i dag, og det blei dramatisk for nokre av favorittane.

100 meter fri herrer:
Både regjerande olympisk mester Nathan Adrian og verdsmeister Ning Zetao lefla med å bli utslått på 100 meter fri, men kan puste letta ut. 18-åringen Kyle Chalmers best i forsøket, med si første tid under 48 sekunder. Dagens framgong: Duncan Scott, Storbritannia.

200 meter butterfly, damer:
Ingen Katinka Hosszu i forsøket, det pusta nok fleire letta ut for - sjølv om det ikkje var eit 100 prosent sikkert gull på øvinga. Belmonte Garcia ser ut som ho har bedre butterfly enn fri-form - og kven sparte egentlig mest krefter? Open øving.

200 meter bryst, herrer:
Daniel Gyurta utslått i forsøket på 200 meter bryst. 2.11,28 var to hundredelar for sakte til å gå vidare for ungareren som blei førstereserve. Var det det siste vi såg av ein av 200 meter bryst-gigantane i historia?

Nok ei open øving der  fleire vil vere med i gull- og kanskje til og med rekordkampen. Yasuhiro Koseki såg meget bra ut opp til 150 meter. Russiske Anton Tjsupkov også sterk, men ikkje avskriv Koch, Balandin eller Willis.  
 

Etiketter: svømming ol resultater rio

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

Seneste kommentarer

  • Cos( x) » Næss Olsen nær yardsrekord:  ”Bare sju(?!) sekunder unna yardsrekorden på 50 fri? Dere får jammen meg sagt det..”

  • Oyvind » Mulig sammenslåing i Stavanger:  ”Veldig spennende tanke å etablere ett kraftsenter innen svømming på Vestlandet. ..”

  • O » Fire ÅM-rekorder til:  ”wow! rått å se at det er så mange unge up-and-coming vi kan følge i årene som ko”

  • HH » Tre ÅM-rekorder:  ”Tror brystrekorden i 12-års klassen ble knust.”

  • Harald » LÅMØ-helg:  ”Hei, min sønn ble fratatt mulight en til å svømme LÅMØ av Stavanger Svømmeklubb ..”

Seneste nyheter