simma_logga_2017

Bronse!

FOTO: Caroline Dokken Wendelborg/NIF FOTO: Caroline Dokken Wendelborg/NIF

Sarah Louise Rung svømte inn til bronsemedalje på 50 meter rygg natt til lørdag.

45,40 var nok til å gi ho ein meget overaskande medalje på øvinga - Rungs femte totalt. 50 meter rygg var ein av to øvingar der ho ikkje hadde regna med medalje, den andre var 50 meter fri der ho endte på åttandeplass tidlegare i Paralympics.

– Eg er kjempe godt nøgd. Eg hadde som mål å ta fem medaljar her nede og dette var ikkje ein av dei øvingane eg hadde peika meg ut. Eg kunne ikkje gjort noko betre enn tredjeplass her, seier Rung til NRK etter medaljeløpet.

Tida er personlig rekord og Rung blei berre slått av Teresa Perales og Bela Trebinova.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

Seneste kommentarer

  • Cos( x) » Næss Olsen nær yardsrekord:  ”Bare sju(?!) sekunder unna yardsrekorden på 50 fri? Dere får jammen meg sagt det..”

  • Oyvind » Mulig sammenslåing i Stavanger:  ”Veldig spennende tanke å etablere ett kraftsenter innen svømming på Vestlandet. ..”

  • O » Fire ÅM-rekorder til:  ”wow! rått å se at det er så mange unge up-and-coming vi kan følge i årene som ko”

  • HH » Tre ÅM-rekorder:  ”Tror brystrekorden i 12-års klassen ble knust.”

  • Harald » LÅMØ-helg:  ”Hei, min sønn ble fratatt mulight en til å svømme LÅMØ av Stavanger Svømmeklubb ..”

Seneste nyheter