Nye paller til 350.000

Hjemmelagede paller.  FOTO: Øystein Erland Hjemmelagede paller. FOTO: Øystein Erland


Førde IL Symjing har oppgradert startpallane til moderne, gjennom å modifisere dei som var der.

Gildet som kosta 350.000 kroner har klubben betalt sjølv, og i pallane er det full elektronikk og ein har i tillegg ryggstartsplankar. Eit lokalt firma, Åsen & Øverlid, står bak oppgraderinga sjølv om dette er noko utafor det dei brukar å drive med.

- Vi tok av toppen på dei gamle pallane, gjorde litt modifisering på ramma dei stod på, også brukte vi dei som armering i tilleg til litt ekstra armering. Dette gjorde vi fordi vi ville bruke håndtaka man bruker på ryggstarter. ellers måtte vi ha laga nye, og siden dei sitter bom fast i "gamle pallen" så valgte vi å gjere det slik. Firmaet Pooltech har levert OSB12 platene og ryggstarterene, skriver Øystein Erland i Førde IL Symjing til Simma.

- No gleder vi oss til å få arrangert Sunnfjord Open 1-2/10. det vil være generalprøva før LÅMØ Vest 2017. Med ryggstarter, og desse pallane, så håper vi å bli enda meir attraktiv for fleire klubber og eldre svømmere å komme til oss.

Slik så pallene ut rett før utbedringsarbeidet begynte.
Slik så pallene ut rett før utbedringsarbeidet begynte.
Etiketter: svømming lokalt

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

Seneste kommentarer

  • X-Glide » Henrik til finale:  ”Markus Lies gamle pers var faktisk på 25,77 fra NM Lang i fjor. Han perset altså..”

  • Kjell Eirik » Henrik til finale:  ”7:47,61 og ikke 8 ”

  • A » VM dag 1:  ”God start, slår han Gard Kvales norske rekord (1.48,57) i forsøket i morgen, er ..”

  • Aleksander » Brasils VM-lag:  ”VM i Kazan?! Hvor har dere i simma.nu vært de siste to årene?”

  • Anonym » Lotte Friis legger opp:  ”Hun har to VM gull men ikke to OL gull...”

Seneste nyheter