Chad Le Clos' nye trenar

Chad Le Clos har utpeikt Andrea di Nino som sin nye trenar ved det nystarta prosjektet CLC Elite Academy.

Di Nino, kjent som bakmannen bak ADN Swim Project i Italia, tar over etter Graeme Hill, som har trent Le Clos sidan han var unge. I tillegg til di Nino vil den tidlegare australske rygg og crawl-svømmaren Robert Hurley ta ein rolle som sportssjef i det nye prosjektet.

- Eg gler meg til å jobbe med Andrea. Hans trener-resultater står ikkje tilbake for nokon og jeg ser fram til vår reise saman. Eg må fortsette å forbedre meg for å oppnå mine mål, og Andrea er den perfekte personen til å trene meg i denne neste fasen i karrieren, seier Le Clos.

CLC-gruppa, som også inkluderer Cameron van der Burgh som har avslutta samarbeidet med tyske Dirk Lange, vil trene i Cape Town.

Les meir her.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

Seneste kommentarer

  • X-Glide » Henrik til finale:  ”Markus Lies gamle pers var faktisk på 25,77 fra NM Lang i fjor. Han perset altså..”

  • Kjell Eirik » Henrik til finale:  ”7:47,61 og ikke 8 ”

  • A » VM dag 1:  ”God start, slår han Gard Kvales norske rekord (1.48,57) i forsøket i morgen, er ..”

  • Aleksander » Brasils VM-lag:  ”VM i Kazan?! Hvor har dere i simma.nu vært de siste to årene?”

  • Anonym » Lotte Friis legger opp:  ”Hun har to VM gull men ikke to OL gull...”

Seneste nyheter