simma_logga_2017

Halsall gir seg

Francesca Halsall (26) gir seg med svømming. Den britiske europarekordholdaren på 100m fri kortbane har vært en kjent sprinter gjennom mange år.

Ho blitt europamester ti gongar, og har 13 britiske rekordar når ho gir seg (inkludert stafetter). Under OL i Rio var ho to hundredelar frå medalje, då ho blei nummer fire på 50 meter fri som Pernille Blume vant.

"Å ta steget ut av bassenget er en skummel avgjørelse for noen hvis' hele voksne liv til nå har handlet om svømming, vekter, diett, tisse i en potte mens noen ser på, utendørs treningsleirer (yey) og mange lurer. Jeg gleder meg til det neste kapittelet i livet mitt og det normale i å spise og drikke det jeg vil, den eneste gangen noen ser meg tisse er når jeg lar døren være åpen med et uhell og hunden kommer inn samt å oppleve fridager. Jeg vil savne mine daglige kraftviler og å væelge å svømme rygg mens vi trener utendørs bare for å få en jevn brunfarge. Det er på tide å lukke dette kapittelet og gå videre til det neste".

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

Seneste kommentarer

  • Cos( x) » Næss Olsen nær yardsrekord:  ”Bare sju(?!) sekunder unna yardsrekorden på 50 fri? Dere får jammen meg sagt det..”

  • Oyvind » Mulig sammenslåing i Stavanger:  ”Veldig spennende tanke å etablere ett kraftsenter innen svømming på Vestlandet. ..”

  • O » Fire ÅM-rekorder til:  ”wow! rått å se at det er så mange unge up-and-coming vi kan følge i årene som ko”

  • HH » Tre ÅM-rekorder:  ”Tror brystrekorden i 12-års klassen ble knust.”

  • Harald » LÅMØ-helg:  ”Hei, min sønn ble fratatt mulight en til å svømme LÅMØ av Stavanger Svømmeklubb ..”

Seneste nyheter