simma_logga_2017

Colleous siste NCAA

NCAA-finalane gikk ikke som ønsket for Stina Kajsa Colleou. På Lambertseters hjemmesider forteller hun hva som gikk galt.

-Det gikk jo ikke spesielt bra. Jeg ble dessverre syk. Kjente det tidlig den uken at kroppen ikke var helt i form, torsdag kom feberen og fredag våknet jeg med helt tette bihuler og sår hals, sier Colleou.

Men brystsvømmeren ser videre fremover. Til sommeren kommer hun, som vanlig, hjem til NM - og før det har hun også planer.

-Synes det er kjipt å ikke kunne avslutte bra for laget, men nå er yards karrieren over for meg. Så nå må jeg bare se fremover og bruke den erfaringen jeg har fått. Jeg skal delta på Canadian Trials om to uker, så får vi håpe det blir bra,  sier Colleou.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

Seneste kommentarer

  • Cos( x) » Næss Olsen nær yardsrekord:  ”Bare sju(?!) sekunder unna yardsrekorden på 50 fri? Dere får jammen meg sagt det..”

  • Oyvind » Mulig sammenslåing i Stavanger:  ”Veldig spennende tanke å etablere ett kraftsenter innen svømming på Vestlandet. ..”

  • O » Fire ÅM-rekorder til:  ”wow! rått å se at det er så mange unge up-and-coming vi kan følge i årene som ko”

  • HH » Tre ÅM-rekorder:  ”Tror brystrekorden i 12-års klassen ble knust.”

  • Harald » LÅMØ-helg:  ”Hei, min sønn ble fratatt mulight en til å svømme LÅMØ av Stavanger Svømmeklubb ..”

Seneste nyheter