simma_logga_2017

Hosszús mann og trener i trøbbel

Shane Tusup er mest kjent for å være ektemannen og treneren til Katinka Hosszu. Men han er nesten vel så kjent for sine utbrudd på bassengkanten.

En uke før han står på norsk jord og heier, gestikulerer og maner Hosszu i bassenget under Bergen Swim Festival har han fått trøbbel i hjemlandet for ting han har sagt (og ropt) til ein trenerkollega.

Swim Vortex skriver at mediene i Ungarn slår stort opp en episode der Tusup har sagt til trenerkollega Darren Ward at "Om du gjør det igjen, skal jeg drepe deg". Hendelsen skjedde i utsvømmingsbassenget under det ungarske mesterskapet i Debrecen, men ropingen skal ha vært så høy at den forstyrret et heat som skulle starte. En sak har som alltid to sider, men hva Ward sa som gjorde Tusup så forbannet er ikke kjent.  De to kamphanene ble stoppet av David Verraszto før situasjonen ble for alvorlig.

Ward er ansatt av Tusup som en trener i Iron Aquatics, Hosszu-imperiets egen svømmeklubb. Det ungarske svømmeforbundet sier klubben får håndtere sine interne affærer selv, men FINA ønsker ifølge Swim Vortex at FINA ser nærmere på saken.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

Seneste kommentarer

  • Cos( x) » Næss Olsen nær yardsrekord:  ”Bare sju(?!) sekunder unna yardsrekorden på 50 fri? Dere får jammen meg sagt det..”

  • Oyvind » Mulig sammenslåing i Stavanger:  ”Veldig spennende tanke å etablere ett kraftsenter innen svømming på Vestlandet. ..”

  • O » Fire ÅM-rekorder til:  ”wow! rått å se at det er så mange unge up-and-coming vi kan følge i årene som ko”

  • HH » Tre ÅM-rekorder:  ”Tror brystrekorden i 12-års klassen ble knust.”

  • Harald » LÅMØ-helg:  ”Hei, min sønn ble fratatt mulight en til å svømme LÅMØ av Stavanger Svømmeklubb ..”

Seneste nyheter