simma_logga_2017

Friis om livet etter svømmingen

Lotte Friis skriver meget interessant om livet etter svømmingen i en kommentar i danske Berlingske Tidende

"Efter at jeg har indstillet min karriere er jeg flere gange blevet mødt af kommentarer, såsom at jeg nu skal ud i den virkelige verden. Undskyld mig - men det har jeg altså allerede været i 14 år! 
....
Som topidrætsudøver er du under et konstant pres for at præstere hver eneste dag. Du optimerer din tilgang til karrieren ned i de mindste detaljer. Personligt har jeg lært at stå på egne ben tidligt, og jeg har lært at arbejde individuelt og i hold. Jeg har spist rigtigt, trænet rigtigt, planlagt min hverdag og mine stævner, sat mig mål og stræbet efter at opnå dem. Jeg har lært at håndtere de nederlag, som livet også byder på, på den hårde måde."


Les hele artikkelen.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

Seneste kommentarer

  • O » Fire ÅM-rekorder til:  ”wow! rått å se at det er så mange unge up-and-coming vi kan følge i årene som ko”

  • HH » Tre ÅM-rekorder:  ”Tror brystrekorden i 12-års klassen ble knust.”

  • Harald » LÅMØ-helg:  ”Hei, min sønn ble fratatt mulight en til å svømme LÅMØ av Stavanger Svømmeklubb ..”

  • X-Glide » Henrik til finale:  ”Markus Lies gamle pers var faktisk på 25,77 fra NM Lang i fjor. Han perset altså..”

  • Kjell Eirik » Henrik til finale:  ”7:47,61 og ikke 8 ”

Seneste nyheter