simma_logga_2017

Hosszu raser mot FINA

Katinka Hosszu har herjet i verdenscupen de siste sesongene med sitt enorme løpsopplegg, og sin store kapasitet. Det er vanskelig å tolke FINAs regelendring som et forsøk på å begrense Hosszus evne til å dominere verdenscupen.

Hun er selvsagt langt fra fornøyd.

- Innovativ idé fra FINA??! Max fire starter pr. svømmer pr. verdenscupstevne??! Gratulerer, FINA, dere har sørget for at jeg ikke kan svømme og vinne mer i år... Men ingenting annet. "Endringene har fått god mottagelse fra utøvere og trenere" - bare at de aldri spurte oss... Dette er grunnen til at svømming er en amatør-sport... Og aldri får mer oppmerksomhet. Svømmere bør ikke svømme mer, sant? Gud forby at svømming ville få for mye oppmersomhet. Utrolig, skriver Hosszu på Facebook.

Også hennes trener og ektemann Shane Tusup har brukt sosiale medier for å ytre sin frustrasjon: 

- Godt jobbet FINA! Enda en gang tar vi et steg bakover i sporten. Vi burde ikke begrense våre superstjerner fra å delta i løp! Vi trenger mer utøvere som konkurrerer oftere. FØLG MED! Det er SUNN FORNUFT! Lær fra de andre sportene rundt dere!!!!

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

Seneste kommentarer

  • Cos( x) » Næss Olsen nær yardsrekord:  ”Bare sju(?!) sekunder unna yardsrekorden på 50 fri? Dere får jammen meg sagt det..”

  • Oyvind » Mulig sammenslåing i Stavanger:  ”Veldig spennende tanke å etablere ett kraftsenter innen svømming på Vestlandet. ..”

  • O » Fire ÅM-rekorder til:  ”wow! rått å se at det er så mange unge up-and-coming vi kan følge i årene som ko”

  • HH » Tre ÅM-rekorder:  ”Tror brystrekorden i 12-års klassen ble knust.”

  • Harald » LÅMØ-helg:  ”Hei, min sønn ble fratatt mulight en til å svømme LÅMØ av Stavanger Svømmeklubb ..”

Seneste nyheter