Bloggar
På den här sidan hittar du diverse bloggar med koppling till simning. Det kan vara svenska simmare som bloggar om sitt liv, det kan vara tränare som har nischade bloggar - ja det kan vara nästan vad som helst - bara det har en koppling till simning.

Vill du?
att din blogg skall publiceras under den här vinjetten eller har du förslag på vilken Blogg som passar här - skriv ett mejl till SIMMA:s Bo Hulten med Blogglänken - så lägger vi upp den här.

Skriv till bo.hulten@telia.com

eller så kan du tipsa oss om Simbloggar genom att skriva in i formuläret nedan!!!

Alice Rigbäck

Hej! Jag heter Alice Rigbäck och simmar för Örebro Simallians. Mina gymnasieår spenderade jag på Nyköpings Simgymnasium och just nu pluggar och simmar jag för Campbell University, NC, USA.

Till bloggen

Axel Pettersson
Hej jag heter Axel Pettersson och jag är 20 år. Jag är en elitsatsande simmare som simmar för Jönköpings Simsällskap. Så länge jag kan minnas har jag velat bli en internationell simmare och att få representera Sverige på olika mästerskap.  När jag var liten och tittade på de olika mästerskapen på TV  tänkte jag ”att där ska jag vara med”. Några år senare har jag representerat Sverige på ungdom-, junior- och seniornivå. Jag simmade mitt första EM hösten 2013. Det kändes fantastiskt att få uppnå något som man har drömt om sedan man var liten. Men mina drömmar stannar inte där. Min stora dröm är att få simma ett OS. Jag ser inte längre detta bara som min största dröm utan jag ser det som mitt stora mål.
Till bloggen

Erika Kaspersson
..det är jag det. Kul att du läser min blogg! Jag skriver om mitt liv på simgymnasium, allt från träning och skola till cykeläventyr och matlagning. Enjoy!
Till bloggen

Glen Christiansen
Glen har varit simmare sedan Eldkvarn brann. På vägen fram till allt detta har han sysslat med simning i olika former i Sverige, Japan, Tyskland och Danmark.
Till bloggen

Jennie Johansson
Regerande väldsmästarinna på 50m bröstsim efter ett av de mest sensationella VM-gulden i simhistorien.
Till bloggen

Petter Fredriksson

Ryggsimmaren som ursprungligen kommer från SK Hajen i Lomma men under hösten 2016 har skiftat klubb till Malmö Kappsimningsklubb. Nu är han dessutom på väg till USA vårterminen 2017. Läs om honom här - klick

Simmarmorsan
Jag är en Simmarmorsa med allt vad det innebär av glädje, vånda och nervösa pass i simhallar runt om i landet. I bloggen blir det mycket simning och vad det egentligen innebär att vara simmarmorsa.
Till bloggen

Ulrika Sandmark - Förbundskapten
Här följer vi den svenska förbundskaptenen Ulrika sandmark fram till målet 2016 - Olympiska Spelen i Rio.
Till bloggen