simma_logga_2017

Velkommen til nye Simma

Hei og velkommen til den tredje versjonen av svømmenettstedet SIMMA på nettet. Den har fått navnet Simma 3.0.

Med det forlater Simma-eier Bosse Hultén plattformen som siden har blitt drevet på siden 2009, og over på verktøyet Hemsida 24, en side som han har brukt i forbindelse med den svenske mesterskapssiden som sikkert mange av dere har kjennskap til.

Det gir oss en del nye muligheter, men vil også kreve litt innkjøring fra vår side. Vi håper dere vil trives med dette.

Det dere først vil legge merke til er at det bare er den svenske og norske siden igjen, og at den danske og finske er ute av bildet. Nå er målet å gjøre begge sidene så bra som mulig. Vi ønsker feedback og så mye som mulig hjelp av dere der ute.

Har dere et tips? Bilder eller informasjon fra et stevne? Ingen plass er terskelen for publisering av svømmenytt så lav som på Simma Norge. Ingenting er for lite, ingenting er for stort!

Det er også mulig å annonsere på Simma Norge - kontakt oss på simmanorge@gmail.com.

Foreløpig er det nyhetssiden som er mest funksjonell på Simma Norge. Under Norge Pluss vil vi ha muligheten til å ta inn det som ikke er direkte nyheter, men her får vi se hva som kommer til å være der. Her kommer det mer!

Velkommen til Simma 3.0!

Etiketter: svømming media simma.nu

Kommentera gärna:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter