simma_logga_2017

8 grunner til at Sarah Louise Rung elsker svømming

Sarah Louise Rung på vei til verdensrekord under NM kortbane. Foto: Øyvind Thorsen/lsvk.zenfolio.com Sarah Louise Rung på vei til verdensrekord under NM kortbane. Foto: Øyvind Thorsen/lsvk.zenfolio.com

Den internasjonale paralympiske komitéen har gjort eit intervju med Sarah Louise Rung der ho avslører kvifor ho elskar svømming i åtte grunnar.

  1. Eg elskar kjensla eg får når eg flyt i vatnet.
  2. Svømming har lært meg å presse meg sjølv hardare enn eg trudde eg kunne.
  3. Eg elskar måten svømming får meg til åkjenne meg når alt kjennes fantastisk i eit løp, og den kjensla eg får når eg slår i veggen først og ser på resultattavla at eg eg har oppnådd ei fantastisk tid, og at alt arbeidet har betalt seg.
  4. Det er svømmefamilien som verkeleg kjenner deg, fordi dei kjenner alle dine styrker og svakheiter.
  5. Svømming gjer at jobbar hardt for å nå måla mine, og eg får ei fantastisk kjensle når eg oppnår dei.
  6. Svømming har lært meg dedikasjon og forpliktelse, og ikkje å gi opp når det blir vanskelig.
  7. Svømming har gitt meg ein moglegheit til å reise verda rundt.
  8. Eg elskar måten eg kan dele det eg oppnår med laget mitt og treneren min.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter