simma_logga_2017

Tre A-finaler

Truls Wigdel. FOTO: Øyvind Thorsen/lsvk.zenfolio.com Truls Wigdel. FOTO: Øyvind Thorsen/lsvk.zenfolio.com

Tre norske svømmarar er klar for A-finale på første kvelden av Swim Open Stockholm.

Sverre Næss svømte 200 meter bryst på 2.15,05 - og gikk med det inn til finale som nummer tre, berre bak svenske Erik Persson (2.11,87) og verdensmester Marco Koch (2.13,94). Ifølge Bergensvømmernes Cameron van der Burgh kom ikkje til A-finale etter 2.18,44. Tomoe Zenimoto Hvas nest beste nordmann på 17.plass - 2.21,74.

På 400 meter fri er det to norske i finalen. Sjølvsagt Henrik Christiansen etter 3.49,88 - ei fin forsøkssvømming for Henrik. Truls Wigdel imponerte i forsøket - 3.54,81. Ny personlig rekord, junior-EM-krav og berre 17 hundredelar i frå EM-kravet. Det kan fort ryke i kveld. Erik Årsland Gidskehaug har slitt med sjukdom og kom i mål som nummer 16 med 4.06,62 - plassen foran Eivind Bjelland (4.08,42).

Cecilie Johannessen stod dessverre over 200 meter fri etter sjukdomen ho har vore plaga med i det siste. Marte Løvberg nummer 15 i forsøket - 2.04,71.

Tvillingsøster Monica  Johannessen blei nummer 12 på 50 meter butterfly med 27,54.

Niksja Stojkovski nummer 11 på herrenes 50 fly, 24,72. Sindri Thor Jakobsson ikkje langt bak med 24,81 og 13.plass.

Majken Smith er beste jente på 1500 meter fri etter 17.35,71 i det beste av formiddagens heat. Det er pers med 14 sekunder! Bra jobba.

Her kan du sjekke alle resultatene.

PS:
Ang. resultatservice. Det er ein bra ting for dei beste svømmerne at arrangøren kjører de fem beste heata i alle øvingane først. På den måten får dei som kvalifiserar seg til finalane optimal oppladning. 

Det gjer det imidlertid vanskelig å følge med for oss som ikke er tilstede på kven som blir klar for finalane. Resultatlistene foreligger ikkje før ETTER at alle heata er svømt, mange timar etter at ting er avgjort - og det er heller ikkje mulig å bla seg tilbake i heatresultat for å regne sjølv.

Her har svenskane og Swim Open Stockholm ein del å gå på.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter