simma_logga_2017

Agnel kan likevel få forsvare gullet

Det franske svømmeforbundet held 200-meterdøra åpen for Yannick Agnel.

- Dersom han ønsker vil den eine plassen på laget vere reservert for han, seier Jaques Favre, fagdirektør i det franske svømmeforbundet, ifølge SwimSwam.

Agnel gjekk i utgangspunktet glipp av plassen på laget etter at han endte på tredjeplass i det franske mesterskapet. Det var imidlertid ikkje uten kontroversar, for TV-bildene viser klart og tydelig at den regjerande olympiske mesteren slår inn som nummer to. Bak Jeremy Stravius, men foran Jordan Pothain som ifølge resultatlistene blei som nummer to. Det franske svømmeforbundet stod likevel på resultatlistene, sjølv om også Pothain trudde han var nummer tre i mål.

Etter at Pothain har stilt sin plass til disposisjon, så vil altså det franske svømmeforbundet gi den til Agnel. Så spørs det om han vil ha den. Etter tredjeplassen sa Agnel at han ville konsentrere seg om å gjere ei god stafetetappe og at 1.46-talet på 200 meter fri ikkje er konkurransedyktig i OL individuelt uansett. Men det er neppe ei motsetning å trene for 200 meter fri individuelt og stafettetappe.

PS: Kosuke Hagino svømte 1.45,5 under det japanske mesterskapet og satte med det ny årsbeste i verda. Så Agnel har nok eit poeng.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter