simma_logga_2017

McEvoy - 47,04

Det skjer mykje om dagen internasjonalt, mange land har sine uttaksstevner til OL i desse dager - her er nokre enkle overskrifte, det kunne vore så mykje meir!

To legender legger opp
Grant Hackett (35) og Kosuke Kitajima (33) har meldt at dei kjem til å legge opp etter at begge to mislukkast i å kome til OL. Begge to er fleire gongar olympiske meistarar, og satte i si tid ein ny standard i henholdsvis langdistanse fri og brystsvømming.

Lynraske i Australia
Dei treng imidlertid ikkje bekymre seg så veldig lenge i Australia. Det er mange gode svømmarar der.

100 meter fri var ei oppvisning i styrke - både i kvinnenes semifinale og herrenes finale mandag. Aller råast Cate Campbell 52,41 og Cameron McEvoy 47,04. McEvoys tid er australsk rekord, og den beste tida svømt utan superdrakt, berre 13 hundredelar frå Cesar Cielos 46,91 verdensrekord. 98-modellen Kyle Chalmers fulgte opp med 48,03 - og ein individuell OL-plass.

Det vil ikkje vere overraskande om 47,04 blir den raskaste tida svømt i 2016, også når vi snakkar september.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter