simma_logga_2017

Stoebner til OI

Hans Jacob Stoebner forlater KSA/Team Sør og blir ny sportssjef og daglig leder i Oslo Idrettslag svømming. Det skriver OI selv på sine nettsider. 

Her er det OI skriver om ansettelsen:

Oslo Idrettslag Svømming har ansatt ny daglig leder og sportssjef

Joseph Gillen som i mange år har ledet Oslo Idrettslag Svømming til en stor og mangfoldig klubb slutter 31.mai 2016 for nye utfordringer.

Det er med stor glede vi nå kan fortelle at vi har signert avtale med Hans Jacob Stoebner, som tiltrer som ny daglig leder og sportssjef fra 1.juni 2016.

Hans Jacob er 49 år, særboer og har 1 barn – Sara Stoebner (18). Hans Jacob har Fransk/Norsk statsborgerskap. Han har vært i svømmesporten siden 7 års alderen og har et stort kontaktnett i norsk svømming.

Som utøver har Hans Jacob en sølv og en bronse fra senior NM, han har deltatt på landslag og i landskamper. Han er også fransk mester på stafett
for klubben Racing Club de France (Paris) i 1987-1988. 

Etter at han la opp som utøver ble han i 1993 trener for Kristiansand Svømmeallianse (KSA). Fra 1996 ble han hovedtrener i Mandal SK og var der helt frem til 2009. I denne perioden ble det over 90 mesterskapsmedaljer, 12 norske rekorder og deltakelse EM jr,
EM kortbane og VM langbane. I 2009 gikk Hans Jacob tilbake til KSA som trener og det er han stadig. I tillegg har han vært daglig leder i 2 år og sportssjef i KSA. Han har her bygget opp klubben som lå brakk, til å bli en av landets beste juniorklubber.

Ellers i arbeidslivet har handel og varer tatt en stor plass, handel med Kina som spesialfelt. Han har hatt flere roller som daglig leder, innkjøpssjef og salgssjef.

Vi ønsker Hans Jacob hjertelig velkommen til Oslo Idrettslag Svømming, en klubb med lange tradisjoner og en visjon om å bli Norges ledende svømmeklubb, anerkjent for gode holdninger og resultater både nasjonalt og i Norden.

Vi takker Joseph for en meget lang og trofast tjeneste for OI, vi ønsker deg lykke til videre i din nye jobb og håper du fremdeles vil være vår gode kontakt, vi ønsker Hans Jacob velkommen og gleder oss til fortsettelsen. Hans Jacob har ambisjoner!

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter