simma_logga_2017

Endringer i KSA

KSA har sendt ut følgande pressemelding etter forrige ukes nyhet om at Hans Jacob Stoebner blir ny daglig leder i OI.

Kristiansand svømmeallianse (KSA) vil med dette meddele at John Heddeland blir klubbens nye sportslig leder og hovedtrener, etter at Hans Jacob Stoebner avtrer 31. mai. 

John har vært aktiv trener for Kristiansand svømmeallianse i 14 år. Han har også vært hovedtrener for Lambertseter Svømmeklubb i 12 år, samt junior- og rekrutt landslagstrener. Hans utdanningsbakgrunn er 4 år fra idrettshøyskolen, og han tok diplom trenerutdannelse i regi av Olympiatoppen. John har selv vært svømmer på toppnivå, med flere NM titler bak seg.

Heddeland vil sette fokus på bredden av svømmere. De yngre svømmerne er vel så viktig for rekruttering og fremtiden til klubben.

KSA ønsker spesielt å takke Hans Jacob Stoebner, for hans innsats som sportslig leder og trener for klubben gjennom mange år. Uten han ville ikke KSA vært den klubben den er i dag. KSA ønsker Hans Jacob lykke til med nye utfordringer i Oslo Idrettslag Svømming.

Brian Boe Madsen har de siste 2 år trent elitegruppen til KSA sammen med Heddeland. Kontrakten til Madsen går ut 31. juli. KSA ønsker også å takke Madsen for innsatsen han har gjort for klubben, og ønsker han lykke til videre.

Vi ser frem til en spennende fremtid i klubben!

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter