simma_logga_2017

Byråden ber kommunen snu

Byråd Rina Mariann Hansen ber Oslo kommune gjenoppta forhandlingene med Lambertseter om driften av Lambertseter Bad. Det skriver Aftenposten.

Kjernen i saken er loven om offentlig anskaffelse, og at et kommunalt anlegg må følge denne.

- Det har vært bekymringen til Bymiljøetaten. Jeg håper vi kan finne en måte å ordne opp i dette på, slik at både Lambertseter og kommunens interesse av å drive badet på en god måte ivaretas, sier Hansen.

Daglig leder Frank Pedersen er meget glad for de nye signalene han har fått.

-Jeg fikk en melding om at det politikere systemet vil åpne saken igjen. Det er vi veldig glad for. Det er ingen juridiske problemstillinger her. Vi har hele tiden sagt at det blir en voldsom ansvarsfraskrivelse hvis flere skal inn og ha ansvar for drift av badet. Nå er en slik drift mye mer håndterbar.

Les hele saken i Aftenposten.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter