simma_logga_2017

Slik forbedrer du kickene dine

Emilie Løvberg har lagt ut en video av noen fine landtreningsøvelser for å forbedre undervannskickene og skriver på sin blogg:

"Kick kan regnes som den 5. svømmearten og er du god til å kicke har du en stor fordel i bassenget! Jeg har begynt å skjønne hvor viktig det faktisk er, og jobber hver dag med å forbedre meg. Man tjener mye på det både i startstupet, og ikke minst i vendingene! I tillegg så kicker man jo når man svømmer fly.

Så for at du skal klare å gjøre gode kick i den siste vendingen (når du har syre tytende ut av ørene) må man bare trene, trene, trene og TRENE. Som med alt annet. Jeg jobber spesielt med å trykke like mye begge veier, siden reverskicket er tyngre å jobbe med, og derfor litt svakere."

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter