simma_logga_2017

Solli inntar Farmen

Lavrans Solli forsvinner definitivt ikke fra mediebildet selv om badebuksen for øyeblikket er lagt innerst i en skuff. 

Etter å ha vært med i "Best av de beste" venter nå "Farmen" for bergenseren. Solli skal være med i kjendisversjonen av TV 2s suksessprogram. Lavrans har svart på noen spørsmål fra tv2.no i sakens anledning.
 

– Hva blir det beste med Farmen?

– Jeg skulle egentlig ønske at jeg bodde på gård, så nå får jeg en mulighet til å sjekke det ut. Også blir det godt å komme unna alt mas fra omverdenen.

– Hva blir det verste?

– Jeg tror ikke det blir noe ille, jeg har vært bort i det meste av det vi skal gjøre på gården. Det vanskeligste blir kanskje å finne oppgaver til alle sammen, og delegere.

– Hva blir din rolle?

– Jeg anser meg selv som fysisk sterk, så bare jeg slipper å stå på kjøkkenet blir jeg fornøyd.

– Hva blir din taktikk?

– Jeg tenker jeg skal spare litt på kunnskapen, så får vi se hvordan det går.

I forrige sesongs Farmen var den tidligere svømmeren Øystein Hetland med.

Disse skal Lavrans konkurrere mot: Aylar Lie, Petter Pilgaard, Leif Einar "Lothepus" Lothe, Vendela Kirsebom, Tore Petterson, Ida Gran Jansen, Jarl Goli,  Ingeborg Myhre, Kari Jaquesson, Lars Barmen, Tonje Blomseth.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter