simma_logga_2017

Christiansen i form

Henrik Christiansen. FOTO: Øyvind Thorsen/lsvk.zenfolio.com Henrik Christiansen. FOTO: Øyvind Thorsen/lsvk.zenfolio.com

NRK skriver om Henrik Christiansens siste treningsresultater - og de er gode.

Mot slutten av forrige ukes 95 kilometer svømte Christiansen raskere enn noen gang på en 1500 meter fri på trening med 14.54. Under 15 minutter på trening lar seg høre. På samme økt svømte han 400-meteren på 3.48. Selv på kortbane: ekstremt imponerende.

Men mer enn noe annet er tidene et eksempel på hvor bra Christiansen er i ferd med å bli. Han har tross alt en personlig rekord som er halvminuttet bedre (14.23). Og den er Christiansen sikker på å forbedre.

– Jeg er i hardtrening. Vi vet at vi kommer til å treffe med formen. Jeg vet at jeg kommer til å svømme mye fortere i Rio enn hva jeg har gjort tidligere, sier Christiansen til NRK.

– Jeg svømmer mye bedre i konkurranse enn hva jeg får til på trening.

Olympic.org har også publisert et intvervju med Henrik Christiansen fredag. "Christiansen well rehearsed for High Drama in Rio"

Artikkelen handler om veien fra ungdoms-OL i Nanjing til OL i Rio.

– Det er ingen tvil om at å konkurrere i ungdoms-OL gir deg den ekstra motivasjonen. Det gir deg en følelse av OL-drømmen kan gå i oppfyllelse, og jeg forstod at jeg kunne bli en olympisk utøver.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter