simma_logga_2017

Verdensrekord!

Cate Campbell dundra til med 52,06 på 100m fri og satte med det ny verdensrekord under Australian Grand Prix i Brisbane.

Tida er ett hundredel bedre enn Britta Steffens verdensrekordd frå 2009, og personlig rekord med 27 hundredeler for Campbell. I fjorårets VM-finale blei Cate slått av veslesøster Bronte... Det ser ikkje ut som om ho har tenkt å gjere det i år.

NB! Det er ikkje video av sjølve løpet her, berre innslaget.

PS! I tilfeller som dette, kor vi ikkje har mulighet til å oppdatere simma.nu når det skjer store nyheter oppdaterer vi vår Facebook-side fortast. Følg oss der! Du kan også følge vår twitter-konto (som stort sett berre er automatisk posting av det vi postar på Facebook!)

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter