simma_logga_2017

Park Tae-hwan til OL likevel

BØNNHØRT: Park ba på sine knær til det koreanske forbundet, men blei ikkje hørt. Det blei han av CAS. BØNNHØRT: Park ba på sine knær til det koreanske forbundet, men blei ikkje hørt. Det blei han av CAS.

Park Tae-hwan skal til OL i Rio likevel. Det er klart etter at Idrettens voldgiftsrett, CAS, erklærte Sør Koreas ekstra utestengelse av Park ulovlig.

Park Tae-hwan fekk 18 månader utestengelse etter å ha teste positivt for et anabolt steroid rett før Asian Games i 2014. Park var ferdigsona i mars, men den sørkoreanske olympiske komitéen ønske å pålegge dopingtatte utøvere ekstra tre år etter at dopingutestengelsen er sonet ferdig.

Sørkoreanaren, som tok sølv på 400 meter fri i London, og gull i Beijing, blir ein tøff konkurrent for Henrik Christiansen i kampen for en finalebillett i Rio. Han har verdas 6. beste tid i år med 3.44,26. Henrik har gjort 3.46,37 i år.

Les meir på tv2.no.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter