simma_logga_2017

Vil ikke hause opp Henrik

Aftenposten har publisert en lengre NTB-artikkel i dag - der temaet er Henrik Christiansens OL-forberedelser. Vel verdt å lese.

Der kommer det også frem at Christiansen hadde feber tidligere denne uken, men at det er gått over.

– Han har et solid grunnlag «i banken», så det er ikke noe vi tenker på. Henrik er også veldig rolig, sier Petter Løvberg til NTB.

Selv er han forsiktig optimist.

– Jeg er opptatt av at vi skal holde roen. Henrik er ikke i OL for å forsvare noe som helst, han skal ikke hauses opp. Det har vi vært veldig tydelige på. Setter han nye perser, så kan han klare finale. Han drømmer om å svømme sine beste løp. Klarer han ikke å perse, da er vi ikke fornøyd.

– Men dét er noe vi har kontroll på. Vi snakker ikke medaljer i det hele tatt. Det gjorde heller ikke en svømmer som (Alexander) Dale Oen før store mesterskap. Det har vært et bevisst valg av norske svømmere. Fokuset skal være på oss selv, sier Løvberg.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter