simma_logga_2017

Solli tilbake i vannet

Lavrans Solli bekrefter til Aftenposten at han er tilbake i vannet med sikte på en retur til svømmesporten. 

Dermed følger han opp signalene han ga da han tok pause i februar om at det ikke var det siste vi så av ham i svømmebassenget. Solli satser på en myk oppstart, og fullt kjør fra januar. Om han liker det. 

- Jeg starter forsiktig og regner med at det blir satsing for fullt fra 1. januar. Jeg må finne ut om jeg orker å stå opp før fem hver dag fremover, sier han. 

Trener Sondre Solberg i Bærumsvømmerne er glad for at Solli vil prøve igjen, men sier det er opp til svømmeren.

- Ikke noe vil glede meg mer dersom han har motivasjonen, driven og lysten til å prestere igjen. Samtidig har han vært ute av det en stund. Nå er det helt opp til ham. Hvis han bestemmer seg vil det være positivt for meg, klubben og svømme-Norge, sier Solberg.
- Han har alle muligheter hvis han vil. I mitt hode kan alt skje, sier treneren.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter