simma_logga_2017

Ble Lochte og co virkelig ranet?

Ryan Lochte, Gunnar Bentz, Jack Conger og Jimmy Feigens historie om at de ble ranet betviles stadig sterkere. En talsperson for brasilianske myndigheiter sier de fire amerikanerne fabrikkerte historien.

Ifølge den første historien fra Lochte selv ble de stoppet av personer utkledd som politi, og den amerikanske svømmelegenden hadde en pistol mot hodet. Han har siden moderert historien noe, men står ved at de ble ranet. Det er flere hull i historien, blant annet at de kom hjem klokken 7 om morgenen og ikke klokken 3 som først forklart. En video skal også vise Lochte i klammeri med sikkerhetspersonell på en bensinstasjon.

Her er Lochtes siste versjon.

Lochte er kommet seg hjem til USA, mens to av de andre: Jack Conger og Gunnar Bentz ble kastet av flyet de skulle ta hjem og tatt inn til avhør. Jimmy Feigen samarbeider også med det brasilianske politiet. 

Om det viser seg at historia er falsk risikerer kvartetten både fengselstraff og bot.

I andre nyheter må to australske svømmarar stå over avslutningsseremonien etter at de ikke returnerte til OL-landsbyen påfølgende en fest.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter