simma_logga_2017

"Liar, liar, speedo on fire"

Ryan Loche har virkelig fått gjennomgå i amerikanske medier etter at det viste seg at ranshistoria hans var falsk.

New York Post skriver at Lochte er sjølve grunnen til at amerikanarar er mislikt verda over, med overskrifta: løgner, løgner.

Ellers ser det ut som om saken nærmer seg å få sin endelikt. Den amerikanske olympiske komitéen bekrefta i natt at det brasilianske politiets beskrivelse av situasjonen var den riktige - og varsla sanksjonar mot utøvarane for å ha bragt Team USA i vanry.

Samtidig beklaga dei til Rio spesielt og Brasil generelt.

Jack Conger og Gunnar Bentz, som blei kasta av flyet dei skulle ta heim, har no kome seg til USA etter å ha forklart seg for politiet. Jimmy Feigen har betalt 10.800 dollar, omtrent 90.000 kroner til eit veldedig formål og håpar no å kunne gjere vendereis.

Ryan Lochte har også publisert ei forklaring på sin instagram-konto, uten at alt stiller han i det beste lyset der heller. Det spekuleres nå i at saken kan potensielt koste Lochte fleire millioner dollar, med tanke på sponsoravtaler og lignende.

De kan lese Lochtes ord under her.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter