simma_logga_2017

Jefimova: - Det var en krig

I et intervju med BBC snakker sølvmedaljevinner på 100 meter bryst i Rio-OL, Julija Jefimova, ut om korleis leikane var for  jenta som lenge såg ut som om ho ikkje skulle få delta pga IOCs ønske om at tidlegare dopingutestengte russarar ikkje skulle delta.

Ho kom imidlertid inn i siste liten, og blei møtt med buing frå publikum og kritikk frå sine konkurrentar. Uavhengig av kva ein meiner om at ho fekk deltok - slik opplevde ho det:

– Det var helt vilt. Det var som en krig. Vanligvis når man kommer til en konkurranse er det veldig gøy og man møter folk fra andre land og får nye venner. Faren min pleier alltid å si at konkurranser er like gøy som å ha ferie for det er så god stemning. Men denne gangen var det grusomt. Det var ikke positivt. Det var som en krig, sier Jefimova i et intervju med BBC.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter