simma_logga_2017

Lochte beklager

Ryan Lochte stilte opp på amerikansk TV og beklaget både overfor befolkningen i Rio og Brasil, samt overfor lagkameratane som han håper ikke føler at han lot de i stikken.

Han innrømmer at hsitorien var overdrevet, og at det er hans skyld at saken har eksplodert. 

– Det var flere timer etter hendelsen. Og jeg var fortsatt beruset. Ikke det at det at jeg var beruset er en unnskyldning. Det er min feil og jeg skulle aldri ha sagt det. Det er derfor jeg tar det fulle ansvaret for det. Jeg overdrev. Og hadde vi ikke gjort det, ville ikke noe av dette skjedd. Det var min umodenhet som gjorde det. Jeg er bare flau, sier Lochte som reiste hjem mens Jack Conger, Gunnar Bentz og James Feigen måtte møte brasiliansk politi.

– Jeg skulle ønske at jeg hadde vært der. Jeg vil ikke at de skal tro at jeg sviktet dem. Jeg ville bare vente til de var hjemme i god behold før jeg gikk ut med historien, sa Lochte.

– Rio har arrangert fantastiske leker. Folket i Rio, Brasil, myndighetene, alle har bidratt til at det har vært strålende. Og min barnslige oppførsel har vanæret det. Jeg ønsker ikke det. Jeg er virkelig lei meg og håper de kan akseptere min unnskyldning.

Les mer på tv2.no og Dagbladet.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter