simma_logga_2017

Verdenscup 1, Chartres

Fredag og lørdag svømmast det første verdenscupstevnet for sesongen i Chartres, Frankrike.  Verdenscupen er no tilbake på kortbane, etter å ha vore i 50-metersbasseng forrige sesong. Totalt vil det delast ut over 17 millionar kroner i løpet av stevnet (2,1 millioner dollar).

Blant stjernene som vil konkurrere er Katinka Hosszu (sjølvsagt), og også fjorårsmester for herrane Cameron van Der Burgh er med i det første stevnet. I tillegg stiller fleire travarar frå verdenscupen: Chad Le Clos og Marko Koch blant anna.

Kjæresteparet Emily Seebohm og Mitch Larkin deltar, det gjer også Katie Meili, Tom Shields, Jeanette Ottesen , Hannah Miley og James Guy samt fleire OL-deltakarar. Frå vertsnasjonen Frankrike deltar Florent Manaoudou, Camille Lacourt, Coralie Balmy og Yannick Agnel i det som sannsynligvis er hans siste svømmestevne.

Stevnet vil streamast direkte og gratis her på FINATV.
Resultatservice på Omegatiming.

Dette er verdenscupsesongen:
AUGUST 26-27 – CHARTRES (FRA)
AUGUST 30-31 – BERLIN (GER) 
SEPTEMBER 03-04 – MOSCOW (RUS)
SEPTEMBER 30 – OCTOBER 1 – BEIJING (CHN)
OKTOBER 4-5– DUBAI (UAE)
OKTOBER 8-9 – DOHA (QAT)
OKTOBER 21-22 – SINGAPORE (SIN)
OKTOBER 25-26 – TOKYO (JPN)
OKTOBER 29-30 – HONG KONG (HKG)

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter