simma_logga_2017

Ørjan Madsen tilbake i norsk svømming

Ørjan Madsen blir ny sportslig leder og rådgiver i Vestkantsvømmerne. Det skriver klubben på sine egne nettsider.

Slik omtales Madsens nye arbeidsoppgaver:

"Dette vil blant annet innebære at han har ansvaret for å videreutvikle innholdet i Vestkantsvømmernes langsiktige treningsplan, altså hvordan treningen skal foregå på alle klubbens nivåer. Videre vil han ha ansvaret for å heve kompetansen til trenerne og instruktører, slik at de kan gjøre en ennå bedra jobb med barn og unge i alle treningsgrupper, og få til bedre kommunikasjon og samhandling seg i mellom.

Vi har stor tro på at dette vil bidra til at alle barn og unge i Vestkantsvømmerne får et ennå bedre tilbud i alle treningsgrupper, at det vil føre til mer entusiasme, mestring og derigjennom bedre resultater i de svømmekonkurransene vi deltar i."


Madsen har en lang merittliste innen norsk og internasjonal svømming, en karriere som begynte som aktiv der han fikk med seg 15 norgesmesterskap, to kongepokaler og en deltagelse i OL.

Som trener har 70-åringen mange internasjonale medaljer på samvittigheten, hovedsaklig fra sin tid i Tyskland der han til slutt ble sportsdirektør frem mot OL i Beijing i 2008. Madsen var også en kort periode norsk landslagssjef på 90-tallet, og hans bøker har spilt en viktig rolle i norsk svømming  også etter den tid.

Ørjan Madsen var også trener for padleren Eirik Verås Larsen som tok OL-gull i 2004 og 2012. Trenerlegenden har også fungert som rådgiver i Olympiatoppen i en årrekke.

Utvilsomt en spennende signering for Vestkantsvømmerne, som har sikret seg Norges mest meritterte svømmetrener med på laget.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter