simma_logga_2017

Nye paller til 350.000

Hjemmelagede paller.  FOTO: Øystein Erland Hjemmelagede paller. FOTO: Øystein Erland


Førde IL Symjing har oppgradert startpallane til moderne, gjennom å modifisere dei som var der.

Gildet som kosta 350.000 kroner har klubben betalt sjølv, og i pallane er det full elektronikk og ein har i tillegg ryggstartsplankar. Eit lokalt firma, Åsen & Øverlid, står bak oppgraderinga sjølv om dette er noko utafor det dei brukar å drive med.

- Vi tok av toppen på dei gamle pallane, gjorde litt modifisering på ramma dei stod på, også brukte vi dei som armering i tilleg til litt ekstra armering. Dette gjorde vi fordi vi ville bruke håndtaka man bruker på ryggstarter. ellers måtte vi ha laga nye, og siden dei sitter bom fast i "gamle pallen" så valgte vi å gjere det slik. Firmaet Pooltech har levert OSB12 platene og ryggstarterene, skriver Øystein Erland i Førde IL Symjing til Simma.

- No gleder vi oss til å få arrangert Sunnfjord Open 1-2/10. det vil være generalprøva før LÅMØ Vest 2017. Med ryggstarter, og desse pallane, så håper vi å bli enda meir attraktiv for fleire klubber og eldre svømmere å komme til oss.

Slik så pallene ut rett før utbedringsarbeidet begynte.
Slik så pallene ut rett før utbedringsarbeidet begynte.
Etiketter: svømming lokalt

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter