simma_logga_2017

Landslagssjefens blogg

Petter Løvberg har, såvidt vi vet, skrevet sin første bloggpost. Den forteller hvordan han vurderer innsatsen i Rio - og toucher på veien dit, og samtidig litt om veien fremover.

Løvberg skriver blant annet følgende:

"Henrik Christiansens finale på 1500 meter fri er et absolutt høydepunkt. Han er den 5. nordmann gjennom tidene i en OL finale, men tiden i finalen er ikke Henrik eller apparatet helt fornøyd med. Henrik har alltid fokus på å være i utvikling, og tidsmessig ble ikke OL helt det vi hadde trodd på i forkant av OL.

Allikevel er måten han reiste seg på etter en dårlig start på 400 og 200 meter fri imponerende. Her kunne Henrik lett ha mistet fokus og svømt en betydelig dårligere 1500 meter fri. Han nullstilte seg etter hvert løp, og gikk inn til forsøkene på 1500 meter fri med en riktig og offensiv innstilling. Dette gjorde han til en finalesvømmer i OL med en tid i forsøkene nært personlig rekord. Det er vi stolte av.

Susann Bjørnsen imponerte meg i OL med Norske rekorder i begge løp hun svømte (50 og 100 meter fri). Susann har vært med noen år internasjonalt, men måten hun håndterte OL på var godt å oppleve. Hun holdt en offensiv og positiv holdning gjennom hele pre-camp og OL (4 uker). Hennes første internasjonale pers i et Mesterskap kom under EM i London i mai der hun kvalifiserte seg til OL, og dette fulgte hun mesterlig opp i Rio. Susann er blitt en Mesterskaps svømmer, og det skal bli spennende å se om hun tar den gode erfaringen med seg videre. Det er all grunn til å tro at hun kan nærme seg et topp internasjonalt nivå i Mesterskapene som kommer."


Les bloggen her.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter