simma_logga_2017

Visste du at..

... det finnes et tilbud om å kombinere videregående skole med svømming med glimrende og renoverte treningsfasiliteter i Hamar. 

Leder i Hamar IL, Anne Marie Aalstad Laakso, har sendt oss litt info om mulighetene som hun tror ikke er så veldig godt kjent. 

WANG Toppidrett er nå etablert på HAMAR med splitter ny videregående skole i kort avstand fra Ankerskogen Svømmehall. Hamar IL svømming har siden oppstart høsten 2015 samarbeidet med WANG Toppidrett om tilrettelegging av svømmetilbudet for skolens elever. Hovedtrener Zoltan Horvath i HIL har hatt ansvar for all trening for svømmerne. Dette er en flott mulighet for alle ivrige svømmere født 1999, 2000 og fra høsten starter et nytt kull, født 2001. 

Vi vet at det er kamp på plassene på WANG i Oslo, så dette er en mulighet for svømmere som vil ta turen til Hamar. Hamar IL svømming vil gjerne bistå oppfølging av elever som vil bo hjemmefra. Svømmere er elever på Basis-linja.

20. oktober er det åpen dag ved Wang Toppidrett på Hamar.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter