simma_logga_2017

Jaeger trapper ned

Ein av berre sju stykker som slo Henrik Christiansen under OL i Rio har bestemt seg for å trappe ned satsinga.

Sjølv om sølvvinnar på 1500 meter fri, Connor Jaeger, ikkje seier at han har lagt opp er det mykje som tydar på det, og han innrømmer at planen ikkje er å satse mot Tokyo. Han flyttar frå treningsbasen i Ann Arbor, Michigan til Hoboken, New Jersey og satsar på å kome inn i eiendomsbransjen på Manhattan.

- Mange er villige til å møte meg på grunn av min bakgrunn, men derfra må du fortsatt bevise deg selv. Noen er mer imponert enn andre, avslører han.

- Alle kan ikke være Michael Phelps og være ordnet for livet. Jeg endte opp med å komme lenger med svømming enn jeg noen gang trodde jeg skulle.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter