simma_logga_2017

Sindri Thor Jakobsson legger opp

GLADGUTT: Sindri Thor Jakobsson. FOTO: Øyvind Thorsen/lsvk.zenfolio.com GLADGUTT: Sindri Thor Jakobsson. FOTO: Øyvind Thorsen/lsvk.zenfolio.com

Sindri Thor Jakobsson gir seg med svømming. Det melder han selv på sin Facebook-side.

Han skriver: "Det er med blandede følelser at jeg kan fortelle at jeg har valgt å legge badebuksa på hylla. Svømming har så å si vært livet mitt så det å vite at man ikke skal ta på seg den trange speedoen og hoppe ut i det klorfylte vannet to ganger om dagen er en rar følelse. Jeg har opplevd mange opp og nedturer gjennom tiden som har vært med på å skape den personen jeg er i dag. Man må kunne lære av nedturene og sette pris på de gode opplevelsene.

Jeg kan si at jeg ser tilbake på svømmekarrieren med stolthet og synes jeg er utrolig privilegert som har vært så heldig å være en del av fantastiske miljøer og blitt kjent med mennesker som jeg kommer til å sette pris på så lenge jeg lever."


Sindri Thor Jakobsson frå Akureyri, Island, kom til Bergen og Norge som gutt og kom opp gjennom systemet i Delfana, der mora Sigurlin er trenar, og seinare Bergensvømmerne. Etter å ha hospitert for det norske landslaget ble han til slutt norsk statsborger, og han har representert Norge ved flere anledninger. Det siste året har han svømt for Lambertseter, et år som blei en suksess, men som ikke endte med OL som var målet. Få kan vel glemme hans fantastiske oppvisning under NM kortbane der han blei suveren NM-konge.

"Så vil jeg rette en stor takk til alle i Lambertseter Svømmeklubb for det året jeg hadde der. Det har vært en ære å være en del av den klubben og menneskene rundt. Jeg har aldri følt meg så satt pris på som jeg gjorde der. Så selvom det kun ble et år, så ble det mitt beste år både resultatmessig og trivselmessig. Jeg drar derfra med venner for livet og sterke følelser for klubben."

Sindri står med fem norske seniorrekorder: 100 og 200m butterfly samt 200 meter medley kortbane, samt 100 og 200 meter butterfly langbane. Meldingen om at han legger opp kommer dagen etter at Tomoe Zenimoto Hvas tok Jakobssons siste juniorrekord.

"Tusen takk til alle og tusen takk for meg" avslutter Jakobsson.

Tusen takk til, og for, deg og Sindri!

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter