simma_logga_2017

Frykter å miste Nordsjøstevnet

Stavanger svømmehall. Bilde fra Stavanger Kommune. Stavanger svømmehall. Bilde fra Stavanger Kommune.

Når Stavanger svømmehall skal renoveres de kommende årene er planen å flytte Nordsjøstevnet til Aquarama. Rogaland Svømmekrets som arrangerer stevnet frykter det aldri kommer tilbake igjen, skriver Stavanger Aftenblad (krever innlogging).

- Vi har vært i dialog med Agder, og satser på å arrangere Nordsjøstevnet i Kristiansand i 2017 og 2018. Men det er klart vi løper en risiko med dette. Blir det populært, kan vi jo miste stevnet på lengre sikt. Det er prisen vi betaler for at vi ikke har andre konkurransebasseng enn Stavanger svømmehall i sør-fylket, sier stevneleder Christin Svensen.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter