simma_logga_2017

Sjöström bytter trener

Etter å ha blitt trent av Carl Jenner siden hun var 12 år gammel bytter nå Sarah Sjöström. De to kronet samarbeidet med OL-gull på 100m butterfly.

- Jeg og treneren min Carl Jenner har hatt et mageårig fantastisk samarbeid som har gitt meg mange og store fremganger. OL i Rio var selvfølgelig toppen av samarbeidet. Jeg har hele tiden sett OL i Rio som en eksamen, men også som en mulighet til å begynne noe nytt før mine neste fire år frem til OL i Tokyo, sier Sjöström.

Sjöström får nå Johan Wallberg, Therese Alshammars tidligere trener, som sin nye trener. Wallberg er trener ved det svenske elitesenteret, der også Sjöström tilhører treningsgruppen.

Carl Jenner vil fortsatt jobbe i det svenske svømmeforbundet der han nå vil få en rolle som coach og jobbe særlig opp mot talentutvikling.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter