simma_logga_2017

Svenske svømmestriden

Lørdag ble grunnen til at Michelle Coleman og Jennie Johansson har blitt utestengt fra det svenske VM-laget offentliggjort. De har lagt ut bilder på sosiale medier der de har sladdet merket på draktene.

Det svenske svømmelandslaget er sponset av Arena, og Simförbundet liker ikke at den logoen blir retusjert bort fra bildene.

– Vi tvinger ingen til å publisere bilder der våre sponsorer synes, men om de legger opp bilder,  så kan de ikke ta bort logoen fra våre sponsorer på bildene, og i alle fall ikke på andre landslagssvømmere, sier sportssjef Henrik Forsberg til Aftonbladet.

– Om aktive velger å skjule sponsorloger under pågående konkurranser, så er det et ganske stort brudd mot våre spilleregler.

Det er en ganske interessant sak - kanskje spesielt sett i lys av alpinisten Henrik Kristoffersens søksmål mot Skiforbundet for å bruke egen sponsorlogo på hjelmen. Skal idrettsutøverne eller forbundene ha rett til å selge sponsormerker?

Under et eksempel på et bilde:

The 100fr final with this chick tonight! Let's go Sweden #doha2014 #teamsweden #teamspirit #necfamily @sarahsjostrom

Et bilde publisert av Michelle Coleman (@michellecoleman)

Etiketter: svømming media sverige

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter