simma_logga_2017

Stort Henrik-intervju

FOTO: Karl Filip Singdahlsen/NIF FOTO: Karl Filip Singdahlsen/NIF

I forbindelse med kampanjen "Klubben i mitt hjerte" har Henrik Christiansen gjort eit større intervju med Dagbladet.

Dette seier han om OL:

- Jeg fikk ødelagt opplevelsen litt siden jeg lå med 40 grader i feber rett før. Men det gikk ikke helt som jeg hadde håpet, så jeg sitter igjen med en bitter ettersmak etter OL, forteller Christiansen.

- Så du var ikke fornøyd med å komme til OL-finale som 20-åring?

- Nei... Det er ikke nødvendigvis finalen som har så mye å si, men det å sette personlig rekord. Jeg hater å svømme dårlig. Det føles så unødvendig. Etter OL-finalen hatet jeg alt. Jeg ville bare hjem. Det må være lov å være misfornøyd med en OL-finale også, sier Christiansen.

- Har du sett løpet etterpå?

- Ja, jeg har det. Heldigvis filmer de meg ikke så mye. Vinneren Gregorio Paltrinieri fra Italia stakk jo av fra oss andre i starten, så de filmer nesten bare han. Det var like greit, smiler Skjetten-gutten.

Les artikkelen i Dagbladet.​​​​​​​

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter