simma_logga_2017

Kickoff junior-NM

Dagen før dagen i AdO Arena i dag.

Arrangørane varta opp med kickoff - der Erik Gidskehaug, Truls Wigdel, Ariel Braathen og Marius Solaat Rødland blei intervjua frå scena.

Gidskehaug fortalte om kjensla av å ta VM-kravet under Nordsjø, og at han har kjørt på vidare. Han er i tung trening, men trur han kan svømme fort. Wigdel har hatt litt meir trøbbel og etter eige utsagn "chilla" (berre svømt 5-6000 meter pr. økt).

Braathen har begynt å trene med elitesenteret og gjer tekniske endringar på brystsvømminga si. Det skal bli interessant å sjå korleis det slår ut i junior-NM. Marius Rødland justerte ned forventningane etter å ha slitt mykje med sjukdom. Sjå kva dei sei under.

Følg stevnet, få resultater og se web-stream på stevnesiden.

Etiketter: svømming junior-nm

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter