simma_logga_2017

Evalueringstid

Henrik Christiansen og Erik Gidskehaug etter 4x200m fri i VM. FOTO: Bjørn Wigdel. Henrik Christiansen og Erik Gidskehaug etter 4x200m fri i VM. FOTO: Bjørn Wigdel.

Etter å ha kommet hjem til Norge etter femteplassen  i VM så er det tid for evaluering for Henrik Christiansen og teamet rundt han.

– Forventningene var høye før 1500-meteren, så vi er ikke helt fornøyd med at han ikke svømmer sitt beste løp i dette mesterskapet. Vi hadde et håp om medalje, men det klarte vi ikke denne gangen, sier landslagstrener Petter Løvberg til NTB.

– Hvorfor er ikke Christiansen på det nivået han var på i fjor?

– Det er det vi må finne ut av. Han har trent godt den siste perioden og har gjort gode testserier. Men det er ikke tester som avgjør hvor fort du svømmer, og vi skal ha en evaluering for å finne ut av hvorfor han ikke har de sekundene, svarer Løvberg, og peker på flere forhold.

– Han har ikke hatt noen konkurranser mellom OL og VM. Det var ikke planlagt, men det ble sånn på grunn av sykdom. Det har vi vært litt bekymret for. Og så skal man heller ikke undervurdere at han nå var en av favorittene til å ta medalje. Det er en litt annen situasjon å være i.

Les hele artikkelen på Romerikes Blad.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter