simma_logga_2017

Rung headliner Para Swimming World Series

FOTO: Caroline Dokken Wendelborg/NIF FOTO: Caroline Dokken Wendelborg/NIF

I 2017 vil man for første gang se World Swimming Series for funksjonshemmede. Sarah Louise Rung er hovedattraksjon på det første stevnet i København.

I en serie på fem stevner i København (Danmark), Sao Paulo (Brasil), Sheffield (Storbritannia), Indianapolis (USA) og Berlin (Tyskland) skal nyvinningen forberede utøverne best mulig før VM i Mexico.

Sarah Louise Rung starter sin konkurransesesong i Danmark 11. og 12 . mars, skriver paralympic.org.

- Etter Rio har jeg, for første gang i karrieren, tatt en lengre pause fra bassenget. Jeg bodde i Barcelona i tre måneder for å øve på spansken min, og hadde en helt annen daglig rutine enn det jeg ville hatt i Norge. Jeg likte opplevelsen, og kan til og med si jeg lærte litt mer spansk, sier Rung.

- Tokyo 2020 er definitivt et mål jeg har som mål, men foreløpig fokuserer jeg på et år om gangen, og så får vi se når vi nærmer oss. Mitt neste mål er  VM i Mexico i oktober. Det vil være interessant ikke bare å trene, men også konkurrere i høyden.

Mexico City er 2250 meter over sjøen. Ikke ulikt høyden til Flagstaff og Sierra Nevada, der Rung har vært på treningsleir flere ganger.

- Jeg vil også konkurrere i World Para Swimming World Series. Jeg planlegger å konkurrere i København i mars, og potensielt i Indianapolis i juni, sier Rung.

World Para Swimming World Series:
11.-12. mars: København
20.-22. april: Sao Paulo
27.-30. april: Sheffield
9.-11. juni: Indianapolis
6.-9. juli: Berlin

PS: Er du på Twitter?

Sarah Louise Rung lovar i dag at ho skal bli aktiv på sin konto der. Følg!

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter