simma_logga_2017

Kromowidjojo til BSF

I en pressemelding offentliggjør Bergen Swim Festival at det nederlandske landslaget kommer til stevnet i mai. Det aller største navnet er nok Ranomi Kromowidjojo, men også Femke Heemskerk og nybakt verdensmester Jesse Puts er navn som skaper ringer i svømmebassenget.

I tillegg kommer OL-finalistene Mie Ø. Nielsen og Viktor Bromer, samt den svenske brystsvømmerne Johannes Skagius til det som er BSFs tiårsjubileum.
 
Du kan lese hele pressemeldingen vedlagt.

I tillegg til de som er klar er det flere som kan melde sin ankomst, både i form av flere svensker og det tsjekkiske og italienske landslaget som er i dialog med arrangøren.

– Vi håper at stjernene vil være et trekkplaster både for talentfulle, norske svømmere og for publikum. Det er ikke hver dag man får se våre egne talenter svømme side om side med verdens beste svømmere, sier Finn Zachariassen, daglig leder i Bergen Swim Festival og trener Bergensvømmerne til Bergens Tidende.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter