simma_logga_2017

Dansk svømmebråk

Det skapte bølger i dansk svømming da Jeanette Ottesen etter Dansk SvømmeAward hevdet at Pernille Blume var heldig da hun vant OL-gullet i Rio, og at det er andre  som inspirerer henne mer. 

- Pernille Blumes svømmeår har vært veldig heldig. Superbra, men superheldig. Det er andre mennesker som inspirerer meg mer enn henne, andre som har prestert godt i flere år, sa Ottesen til BT.

Det ble tolket som sure oppstøt fra Ottesen, som kanskje ikke lenger var den største danske svømmestjernen. 

Hun står imidlertid ved det hun sa, og poenget er nok i større grad å fremheve at hun har andre idoler, enn å rakke ned på Blume. Hun skjønner selv ikke hvorfor det er blitt tolket negativt, men det virker ikke veldig storsinnet å si at en lagvenninne vant OL-gull på grunn av flaks.

- Jeg står ved det jeg sa. Det var superheldig. Men det skal man også være i en OL-finale. Det er fakta, og sånn har jeg selv vunnet før.  Man skal være heldig, og det er positivt å være heldig, sier hun til dansk TV 2.

De to har imidlertid skværet opp.

- Jeg har fortalt til Pernille at det absolutt ikke var noe negativt ment. Hun skal også  huske at pressen kan vri på tingene engang innimelom. Pernille sa at det var ergerlig med artikkelen i BT, men alt var bra mellom oss.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter