simma_logga_2017

Sjöström til Bergen Swim Festival

Det er duket for superduell i AdO Arena når Sarah Sjöström møter Katinka Hosszu i Bergen Swim Festival. Det skriver BSF i en pressemelding.

"Nå er det virkelig lagt opp til kamp om beste prestasjonen ved Bergen Swim Festival 2017.
 
Med både Katinka Hosszu fra Ungarn(se tidligere pressemelding) og Sarah Sjöström fra Sverige på plass kommer der virkelig sus over jubileumsstevnet. Begge har gull i OL fra Rio og har vært dominerende på deres hoveddistanser i flere år. Så gjenstår å se i hvilke øvelser de møtes på under årets stevne.(Påmeldingsfristen utløper den 17 april).
 
Årets BSF går dessverre uten flere norske landslagssvømmere, men den ene norske OL-deltaker er med. Susann Bjørnsen fra Setermoen(trener i Bergen) som hadde stor suksess under OL i Rio med to norske rekorder, deltar i BSF som et delmål frem mot VM i Budapest. "

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter