simma_logga_2017

Nytt basseng gir ny klubb

Foto: Ørjan Krogh Hansen Foto: Ørjan Krogh Hansen

Irmelin Heggertveit skriver til Simma Norge:
14. januar i år åpnet Røykenbadet, ny svømmehall i Røyken kommune som er nabokommune til Asker, Lier og Drammen. Dette åpner for mer svømming. I hallen er det 2 opplæringsbasseng, 25 m basseng, stupetårn med eget basseng, sklie og et lite barnebasseng. 
 
I forbindelse med den nye hallen er det opprettet en svømmegruppe i det lokale Idrettslaget, IL ROS (Røyken og spikkestad). Svømmegruppen tilbyr svømmekurs for barn og ungdom fra det året de fyller 7 år, samt en svømmegruppe for ungdom. Røykenbadet arrangerer baby- og småbarnsvømming og svømmekurs for voksne. Det er håp at interessen for svømming i kommunen øker og det blir mer svømmeaktiviteter på sikt. 

På bildet under er det som trolig er Hurumlandets første klubb-badehette noensinne!

Fra åpningen av bassenget.  FOTO: Ørjan Krogh Hansen
Fra åpningen av bassenget. FOTO: Ørjan Krogh Hansen

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter