simma_logga_2017

Levanger klare for ÅM

Svømmeeliten kommer til Levanger

"– Det er et stort arrangement. Vi har cirka 80 personer hvis du regner med alle funksjonærer, dommere, og ikke minst alle frivillige som stiller opp for at vi skal få dette til. Visste du at det må være fem dommere på hver svømmer i alle øvelser? Da skjønner du sikkert at det er behov for et såpass stort antall mennesker.

Henning Tiarks er leder av hovedkomiteen for Norsk årsklassemesterskap for aldersgruppen 13 til 16 år.

Fra fredag ettermiddag og til søndag kveld så skal Trønderhallen fylles med 192 svømmere fra hele landet. Det vil si at det er de 24 beste i hver klasse av begge kjønn, som skal gjøre opp seg imellom når de nå tar turen til trehusbyen."


Les hele artikkelen på innherred.no.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter