simma_logga_2017

Phelps utelukker ikke comeback

Det virker ikke spesielt sannsynlig, men Michael Phelps har ikke fullstendig utelukket et comeback.

I et intervju med nyhetsbyrået AP sier Phelps at den store syretesten for hans pensjonissttilævrelse blir om han reiser til VM i Budapest som tilskuer:

- Vil jeg føle den kløen igjen? Spør Phelps retorisk.

Men i øyeblikket er det ingenting som drar småbarnsfaren mot bassenget:

- Jeg kan ikke se meg selv gjøre et comeback. Jeg har ingen lyst til å gjøre det akkurat nå. Jeg er i det andre kapittelet i livet mitt. Jeg har mange ting jeg ønsker å oppnå. Jeg innser det mer og mer. Det er en kul mulighet for meg å gjøre  noen ting jeg ikke kunne gjøre dag jeg svømte.

Kommenter gjerne:

Nyhetsarkiv

Linker

-

Seneste kommentarer

Seneste nyheter